Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ








 Οι 50 αποχρώσεις του γκρι

Το βιβλίο, ως γνωστό έκανε ρεκόρ πωλήσεων και δημιούργησε ξανά συνθήκες προς διερεύνηση κοινωνιολογική και ψυχολογική. Εγώ θα σας μεταφέρω κριτική από την κόρη μου Κωνσταντίνα, ετών 18. (δεν βάζει ποτέ τόνους και αφήνω το κείμενο ως έχει). 

50 αποχρωσεις του γκρι: σαν βιβλιο δεν μπορω να πω οτι ειναι ασχημα γραμμενο καθως η γλωσσα που χρησιμοποιει δεν ειναι φθηνη παρολο το περιεχομενο του. Το περιεχομενο του ακριβως ειναι το προβλημα. Στην ουσια ειναι μια καλογραμμενη τσοντα. Πολλα βιβλια με σεξουαλικο περιεχομενο εχουν γραφτει αλλα ειναι το πρωτο ευρεως διαδεδομενο λογω του ειδους του σεξ που αφορα. Χιλιαδες συντηρητικες νοικοκυρες χωρις ενεργη σεξουαλικη ζωη ανα την υφηλιο ενθουσιαστηκαν με το βιβλιο καθως το βρηκαν ανατρεπτικο και επαναστατικο. Στην ουσια ειναι ενα βιβλιο χωρις κανενα απολυτως νοημα και γ αυτο ακριβως το λογο ευκολοδιαβαστο. Θα δειτε πολλα ατομα δυστυχως αυτο το καλοκαιρι να ειναι στις παραλιες αγκαλια με αυτο το "ανατρεπτικο" best seller. Η συμβουλη μου; Καλυτερα επενδυστε αλλου τα χρηματα σας. Σε κατι που εχει να προσφερει πιο πολλα.



Η ευτυχής συγγραφεύς Ε. Λ. Τζέιμς



Το μόνο που πρότεινα στην κόρη μου όταν θέλησε να αγοράσει το βιβλίο για να έχει άποψη. " Καλύτερα να το δανειστείς για να το διαβάσεις" . 

Η ευτυχής μητέρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου