Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Αυθαίρετα Χαλκιδική-Eίπε κανείς τίποτε;



Αυθαιρεσία στη Χαλκιδική-Ψακούδια


Μπαίνοντας στα Ψακούδια, ακριβώς μπροστά στην παραλία, πάνω στην αμμουδιά κάποιος θεώρσηε σωστό να πρέπει να ανεχόμαστε τη μιζέρια του και την αυθαιρεσία σε όλο της το μεγαλείο.

Μη μου πείτε ότι έχει άδεια για να στήσει όλο αυτό το αίσχος. Βρωμιά και κατάσταση που θυμίζει καταυλισμό. Κανένας δεν ενοχλείται; Tα μαγαζιά που είναι δίπλα, τα beach bars, τα ενοικιαζόμενα. Κανείς;  Υπεύθυνος κανείς;

Και το κακό συνεχίζεται στα Ψακούδια. Αν πάρεις το δρόμο της παραλίας, τελιώνοντας ο οικισμός θα δέιτε πώς κάποιοι βρίσκουν τον τρόπο να κάνουν τζάμπα διακοπές εκμεταλλευόμενοι παραλίες.



Και η ελληνική σημαία να κυματίζει. Αν δέιτε ελληνική σημαία σε κατασκευή και δεν είναι 28η Οκτωβρίου  ή 25η Μαρτίου να είστε σίγουροι ότι είναι αυθαίρετο. Τότε μόνο πιάνει τους νεοέλληνες το εθνικό ρίγος. Όταν η παρανομία μας δείχνει όλο το μεγαλείο της.


Του χρόνου στο χώρο της σκηνής θα προβάλλει κατασκευή.


Η τουαλέτα είναι ήδη έτοιμη. Δεν λέω οι νεοέλληνες εκτός από θράσος έχουν και χιούμορ.
Άντε του χρόνου όλοι μας παιδιά να βρούμε καμιά καλή παραλία να απλώσουμε τα τσιμπράγκαλά μας., να βάλουμε και το καθιστικό μας, να κάνουμε κατάληψη σε αμμουδιές, παραλίες, δάση, βουνά. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει που δεν υπάρχει κράτος, νόμος, υπεύθυνοι!!!!!


Να πάτε νωρίς όμως για να καπαρώσετε κανένα καλό μέρος γιατί τα  είδα να λιγοστεύουν....

Καλά εσείς κοιμηθήκατε νωρίς όταν οι άλλοι ήταν ξύπνιοι....
Και μη στεναχωριέστε κάποια στιγμή θα ξυπνήσει το έρημο το κράτος και θα σας το νομιποποιήσει. Κανένα χαρτζιλίκι να μην πάρει και αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου